Ontmoet de professionals van Maximaal Gezond

Ervaar jij gezondheidsklachten, of wil je juist op zoek gaan naar handvatten om je gezondheid te boosten en preventief te werken?

Maximaal Gezond wil een overzicht geven van het complementaire aanbod in gezondheid rondom het Máximapark. Welke gezondheidsprofessionals zijn er in de wijk? Welke ontspanningsmogelijkheden zijn er die jouw gezondheid ten goede komen?

In dit overzicht kun je eenvoudig op zoek naar een behandelaar, therapeut, masseur, coach, yogadocent, of voedingsconsulent die bij je past? Een holistische denk- en werkwijze staat centraal bij alle professionals die zijn aangesloten bij Maximaal Gezond.

Zoek jouw gezondheidszorgprofessional

Alle zorgprofessionals
Acupunctuur
Ademcoaching
Ayurveda
Bioresonantie
Catering
Coaching
Familieopstellingen
Fysiotherapie
Homeopathie
Hypnotherapie
Huidtherapie
Kindercoaching
Kinesiologie
kPNI
Leefstijlcoaching
Lichaamswerk
Massage
Massagetherapie
Mindfulness
Natuurgeneeskunde
Neuroreflexologie
Orthomoleculaire therapie
Personal training
Positieve Gezondheid
Reiki
Shiatsu
Stembevrijding
Tai Chi/Qi Gong
Tension & Trauma Release
Voetreflextherapie
Yoga
Annemieke Hijink coach

Annemieke Hijink

Systemische (paarden)coaching
Annemieke Hijink coach
Annemieke Hijink

Systemische (paarden)coaching

Hijink & Zo

Een fysiek symptoom, soms hardnekkig, heeft vaak een functie. Het lichaam brengt hiermee belangrijke informatie in beeld die anders aan onze aandacht zou ontsnappen en die vaak is verbonden met iets dat wezenlijk van belang is. Dit kan in beeld komen via systemisch onderzoek. Annemieke Hijink is als systemisch begeleider en opsteller opgeleid en gespecialiseerd in het werken met gezondheidsthematiek en trauma. Ze werkt daarbij met de inzichten van Bert Hellinger, Franz Ruppert, Bessel van der Kolk, Peter Levine, Christl Lieben, Gabor Maté en Stephan Hausner in een gecombineerde werkwijze en tevens met inzet van het paard. De kuddewijsheid van paarden is daarbij helpend omdat deze altijd voor het geheel ingezet wordt; ook voor datgene dat niet direct aan de oppervlakte ligt.

In een systemische sessie (met behulp van paardencoaching) kijken we naar de onderliggende informatie van ziektesymptomen en stress. Door de non-verbale interactie tussen mens en paard worden overlevingspatronen helder en komt er meer mentale ruimte voor overzicht en bewustwording. Er kan een beweging plaatsvinden die de gezonde en zelfherstellende vermogens activeert en versterkt. hijink & zo werkt in afstemming met jou als vraagsteller en desgewenst ook met je behandelaar, begeleider of therapeut aan zinvolle en aanvullende ondersteuning van het herstelproces. De sessies paardencoaching zijn tevens mogelijk voor partners, gezinnen en voor teams en bedrijven, als bron van verhelderende informatie. Locatie Utrecht: Het Binnenstebuiten/Groenekan.

"Waarneming betekent: het nemen van dat wat zich uit het verborgene vandaan kenbaar maakt. De oud-Griekse betekenis van waarheid is: ‘onverborgenheid’. Wat oplost, komt meestal onverwacht en raakt; het komt eerder langzaam en dient het handelen en de vrede. Het doet recht aan allen en komt allen in het systeem ten goede."

Vergoeding zorgverzekering: Nee
Beroepsvereniging: NOBCO
Wkkgz/klachtenregeling: Ja

Margot Verstegen

Cateraar
Margot Verstegen

Cateraar

Margot maakt 't

Biologische glutenvrije vegan en vegetarische catering, zonder geraffineerde suiker. Buffet, lunch, borrel. Gespecialiseerd in verantwoorde gebak en chocola

Vergoeding zorgverzekering: N.v.t.
Beroepsvereniging: N.v.t.
Wkkgz/klachtenregeling: N.v.t.
Bianca Groenewegen Coach

Bianca Groenewegen

Gezin- en kindercoach
Bianca Groenewegen Coach
Bianca Groenewegen

Gezin- en kindercoach

Bianca Groenewegen Coaching

Ik help zelfbewuste vrouwen weer thuis komen bij zichzelf. Alle ballen in de lucht houden? Waarom? Ga weer doen waar jouw hart van gaat stromen. Kom eens langs voor een kopje thee, dan gaan we samen ontdekken welke patronen en overtuigingen je los mag laten.

Vergoeding zorgverzekering: Nee
Beroepsvereniging: CAT
Wkkgz/klachtenregeling: Ja
Rene van Rijnsoever coach

Rene van Rijnsoever

Coach en masseur
Rene van Rijnsoever coach
Rene van Rijnsoever

Coach en masseur

Vitality2improve

VITALE MENSEN ZIJN SUCCESVOLLER EN GELUKKIGER.
Vanuit eigen verantwoordelijkheid, op basis van kennis en (zelf)inzicht en vanuit veiligheid en vertrouwen zal het verbeteren van de fysieke en mentale vitaliteit leiden tot een andere vorm van waardering op succes en geluk. Vitaliteit heeft duurzame inzetbaarheid en bevlogenheid tot gevolg. Intrinsieke motivatie is de aanzet tot verandering. Een gedragsverandering – daar hebben we het immers over – vindt niet zomaar plaats. Dat heeft tijd en aandacht nodig. Wij kunnen jou ontzorgen op dit gebied.

Vergoeding zorgverzekering: Nee
Beroepsvereniging: N.v.t.
Wkkgz/klachtenregeling: Ja
Diana Heijneman coach

Diana Heijneman

Coach en masseur
Diana Heijneman coach
Diana Heijneman

Coach en masseur

En-joy Coaching & Training

En-JOY zorgt voor mensen en begeleidt in haar zoektocht naar een beetje meer geluk.
* Coaching speciaal voor Opvoedingsvragen klein en groot, Rouwverwerking,
* Trainingen voor communicatie binnen teams waarbij we ook samen koken,
* Stoelmassage voor ontspanning en verwennerij: omdat je beter verdient!

Vergoeding zorgverzekering: Nee
Beroepsvereniging: Nee
Wkkgz/klachtenregeling: Ja
Linda Leeflang Holistisch massagetherapeut

Linda Leeflang

Holistisch massagetherapeut en overgangstherapeut
Linda Leeflang Holistisch massagetherapeut
Linda Leeflang

Holistisch massagetherapeut en overgangstherapeut

Insight-U

In ons dagelijks leven moeten we veel en kunnen we het gevoel hebben dat we onszelf voortdurend voorbijlopen. Maar hoe zouden we ons voelen zonder iets te “moeten”. In mijn praktijk, Insight-U, nodig ik je uit te ont-moeten.
Met liefdevolle aandacht en met een positieve intentie laat ik je in alle rust en stilte je lichaam (door)voelen en luisteren naar wat het te zeggen heeft. Als gevoel de vrijheid krijgt, ontstaat er ruimte. Ruimte voor ontspanning, herstel en preventie van ziekte en stress. Maar ook ruimte om te groeien, zodat je in je eigen kracht komt te staan en kunt zijn wie je in wezen bent.  Even geen moeten, maar ont-moeten en een ontmoeting met jezelf.

Vergoeding zorgverzekering: Ja
Beroepsvereniging: VBAG
Wkkgz/klachtenregeling: Ja
Henk Hoogeveen - Coach

Henk Hoogeveen

Coach
Henk Hoogeveen - Coach
Henk Hoogeveen

Coach

Koers Bepalen

Het begint en eindigt altijd met jou. Als je weet waar je staat, kan je richting kiezen, kansen zien en grijpen. Maar ondertussen moet je je staande houden in de snelheid van alledag. Je eist veel van jezelf. En handelt meer vanuit kracht dan veerkracht.
 
Door de jaren heen heb ik naast mijn studies HBO SPH en MWD veel werk- en levenservaring opgedaan. Ik ben in staat om mensen gericht te begeleiden en te stimuleren bij het oppakken van (persoonlijke) vraagstukken zodat perspectief ontstaat, een koers kan worden bepaald en doelen kunnen worden gerealiseerd. Mensen krijgen hierdoor diepere inzichten in de eigen drijfveren, ervaren minder stress en meer energie na het werk, leren onderzoeken naar motivatie en zelfdiscipline en verstrekken deze, doorbreken oude patronen door nieuw gedrag zodat men effectiever of tevredener is.

Ik coach en train ondernemers, managers, Human Resource Managers, leden van medezeggenschapsorganen en individuen op weg naar meer vitaliteit. Zodat er minder ziekteverzuim, hogere arbeidsproductiviteit en betere prestaties ontstaan. Medezeggenschap is al lang niet meer de arena waar de strijd plaatsvindt. Of de plek waar elk individu vanuit zijn eigen koker invulling geeft aan zijn persoonlijke ontwikkeling of wensen. Het is vooral de plek waar het vraagstuk en hoe hierbij de zeggenschap en de medezeggenschap is georganiseerd samenkomt.

Door training en coaching help ik ieder gekozen lid een goede gesprekspartner te worden. Ik leer je de benodigde vergader- en gespreksvaardigheden en kennis over het creëren van draagvlak. Ik geef basiscursussen voor nieuwe OR-leden, teamcoaching en bijvoorbeeld ook conflicthantering. Ik vind het prachtig om mensen te helpen. Het leven is niet zwart of wit. Het is een dynamisch proces. Ik help mensen weer in hun kracht te komen. Ik sta met beide benen op de grond en sta objectief en onbevangen in het leven. Mijn levenservaring en kennis breng ik samen in de praktijk. Mijn werkstijl is praktisch en ik weet van aan- en doorpakken. Mijn dienstverlening richt zich op zowel individuele-, team coaching en training.

Vergoeding zorgverzekering: Nee
Beroepsvereniging: Nee
Wkkgz/klachtenregeling: Nee
Berna Mulder Orthomoleculair therapeut

Berna Mulder-van der Griendt

Orthomoleculair therapeut
Berna Mulder Orthomoleculair therapeut
Berna Mulder-van der Griendt

Orthomoleculair therapeut

Ortho en zo

Ik ben met Ortho en zo begonnen om mensen op weg te helpen om vitaal, energiek en gezond ouder te worden. Dit doe ik zoveel mogelijk met gezonde voeding en supplementen afgestemd op de persoon.  Een van mijn (extra) aandachtspunten is de overgang. Zit je niet helemaal lekker in je vel, loop je rond met twijfels over je gezondheid, heb je klachten, neem dan gerust contact met me op. Dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

Ook kun je bij mij terecht voor medische thermografie.

Vergoeding zorgverzekering: Ja
Beroepsvereniging: MBOG
Wkkgz/klachtenregeling: Ja
Carry Northolt Leefstijlcoach

Carry Northolt

Holistisch Leefstijlcoach & trainer Positieve Gezondheid
Carry Northolt Leefstijlcoach
Carry Northolt

Holistisch Leefstijlcoach & trainer Positieve Gezondheid

Coachpraktijk Inside You

Alle verandering gebeurt Inside You!

Wil je groeien op het gebied van gedrag, gedachten, voedingspatroon, beweegpatroon, overtuigingen, emoties, missie, motivatie, daadkracht?

Ik breng je letterlijk en figuurlijk in beweging met als doel een duurzame gedragsverandering. We werken samen aan het vinden van jouw pad door de diepere oorzaken te ontdekken. Door te voelen en te ervaren werken we aan bewustwording voor de ingrediënten van een gezonde leefstijl. Zo kom jij weer goed in je vel te zitten!

  • Fysiek: goed voor je lichaam zorgen is de basis voor een goede gezondheid.
  • Sociaal-emotioneel: effectief met je emoties omgaan bevordert je vitaliteit.
  • Mentaal: sommige overtuigingen brengen je verder, anderen belemmeren je juist.
  • Zingeving: waarden en drijfveren voor hoe je in het leven staat.
  • Pro-activiteit: verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven, jezelf doelen stellen waar je warm voor loopt en hiervoor prioriteiten stellen, zodat je deze doelen ook daadwerkelijk bereikt.
Vergoeding zorgverzekering: Nee
Beroepsvereniging: NOBCO
Wkkgz/klachtenregeling: Nee

Carine Heidendal-van Loon

Holistisch masseur
Carine Heidendal-van Loon

Holistisch masseur

The Feel Good studio

Heb je lichamelijke en/of emotionele klachten? Wil je op een natuurlijke manier stralen en mooi oud worden? Weet je niet hoe je je fitter of minder gestrest kan voelen? Super frustrerend!

Júist als je het gevoel hebt dat je teveel moet, moe op de bank zakt of toch nog even doorwerkt, mag je goed voor jezelf zorgen. Ik help je hier graag mee door middel van verschillende holistische massages en cupping waarbij je niks moet maar er gewoon mag zijn.

Vergoeding zorgverzekering: Nee
Beroepsvereniging: CAT
Wkkgz/klachtenregeling: Ja
Cornelis van Bemmel Masseur

Cornelis van Bemmel

Masseur
Cornelis van Bemmel Masseur
Cornelis van Bemmel

Masseur

AAN Massagepraktijk

Je lijf spiegelt wat er in je leven gebeurt, daarom is het goed om je bewust van je lichaam te zijn. Emoties, stress en spanning zijn vaak goed voelbaar in je lijf. Met massage kan ik je de helpende handen geven die je misschien nodig hebt om weer met je lijf en jezelf in contact te komen of te blijven. Een massage met pure aandacht van mij èn jou, waardoor je jezelf weer voelt.

Vergoeding zorgverzekering: Nee
Beroepsvereniging: Nee
Wkkgz/klachtenregeling: Nee
Erica van Leeuwen - Hypnotherapeut

Erica van Leeuwen

Hypnotherapeut en aromatherapeut
Erica van Leeuwen - Hypnotherapeut
Erica van Leeuwen

Hypnotherapeut en aromatherapeut

Praktijk OntSpanJe

Een ontspannen leven, dat wil toch iedereen wel? Maar blijkbaar zit er van alles in de weg om dat te kunnen ervaren…

Ben jij bijvoorbeeld vaak bang, maak je je druk om wat anderen van je vinden, heb je het gevoel dat iedereen over heen loopt, dat je het te druk hebt, teveel moet doen. Ga je sociale contacten uit de weg omdat je je dan ongemakkelijk of overprikkelt voelt. Al die berichten in de media die je bang maken.

Er kunnen zoveel redenen zijn waarom je niet zo ontspannen kunt zijn en leven zoals je verlangt. Zoals de persoon die jij diep van binnen bent ook verdient.
Maar wie is dat dan? En weet je wel wat je echt wilt?

Ons onderbewuste heeft het veel meer voor het zeggen dan de meeste mensen weten. 95% zo’n beetje van alles wat je doet, beslist, vindt is onbewust. En daarom is het ook zo moeilijk om je gedrag en gedachten om te buigen. Want dat doe je dan met de overige 5% bewust brein en dat kost mega veel wilskracht en dat lukt velen dan ook niet (dus veroordeel jezelf niet meer).

Zelf ben ik zeer gepassioneerd over de mogelijkheden van hypnotherapie. Hierbij wordt contact gemaakt met het onderbewuste. En dan kun je zoveel gemakkelijker veranderingen maken zonder dat het nog heel erg veel inspanning kost. Hoe mooi is dat.

Zelf heb ik aan den lijve ondervonden hoe krachtig hypnotherapie is. Na ruim 20 jaar fibromyalgie doe ik dat nu al 3 jaar niet meer! Hoe bijzonder is dat!
Dus ook jij kunt dat soort transformaties maken, groot en klein. We kunnen met kleine stapjes beginnen of reuzestappen nemen, alles op jouw tempo…..

Vergoeding zorgverzekering: Nee
Beroepsvereniging: CAT
Wkkgz/klachtenregeling: Ja

Brigitte de Bruin

Orthomoleculair therapeut
Brigitte de Bruin

Orthomoleculair therapeut

Vitaal & Fit

Mijn naam is Brigitte de Bruin. Ik ben opgeleid tot Orthomoleculair voedingstherapeut en volg op dit moment de opleiding tot vitaliteitscoach en de opleiding tot orthomoleculair epigenetisch therapeut. Met veel passie werk ik als therapeut voor mijn praktijk Vitaal & Fit.

Ik geloof in de kracht van voeding en bewegen. Voor zowel onze fysieke als emotionele vitaliteit. Ik heb persoonlijk ervaren welke positieve invloed voeding heeft en dit gun ik anderen ook.

Hormonen, vrouwenklachten of last van spijsvertering kunnen een enorme impact op je leven hebben. Voeding en bewegen kunnen een positieve bijdrage leveren aan je gevoel van vitaliteit. Daarnaast helpt het met het op- of uitbouwen van je weerstand. Met de juiste voeding, vitamines en mineralen kun je je energieker voelen. De samenstelling is maatwerk en afhankelijk van verschillende factoren. Herken je je in bovenstaande? Zit je niet lekker in je vel? Heb je fysieke of emotionele klachten, waar je wat hulp bij kan gebruiken? Kom eens kennis maken, ik kijk graag mee in wat voeding voor jou kan betekenen. Samen werken we aan een vitaler en fitter leven.

Vergoeding zorgverzekering: Ja
Beroepsvereniging: CAT
Wkkgz/klachtenregeling: Ja
Suzanne Rust leefstijlcoach

Suzanne Rust

Holistisch leefstijlcoach en reiki behandelaar
Suzanne Rust leefstijlcoach
Suzanne Rust

Holistisch leefstijlcoach en reiki behandelaar

Praktijk In de Rust
In deze hectische tijd van veel stress, moeten, doen, presteren en onder druk staan is het heel lastig om rust te vinden en in balans te blijven. Maar juist rust en balans helpen je om overeind te blijven als er veel van je gevraagd wordt.
Bij In de Rust staan rust, stilte, balans en aandacht voor jezelf centraal. Je bent hier op de juiste plek om rust te vinden in het moment. In de Rust zijn is met aandacht voor jezelf, dit In de Rust moment gunnen.
Wil je meer rust en balans ervaren? Je kan bij mij terecht voor coaching, ontspanmomenten, reiki en handmade with love ontspannings producten.
Laat je meenemen in het In de Rust gevoel. Samen gaan we vanuit rust naar verandering.
Vergoeding zorgverzekering: Nee
Beroepsvereniging: Nee
Wkkgz/klachtenregeling: Nee
Rick van den Tempel - orthomoleculair therapeut

Rick van den Tempel

Orthomoleculair therapeut & leefstijlcoach
Rick van den Tempel - orthomoleculair therapeut
Rick van den Tempel

Orthomoleculair therapeut & leefstijlcoach

Rick van den Tempel

Het begeleiden, onderzoeken, adviseren en trainen van mensen op (orthomoleculair) leefstijlgebied is de rode draad in mijn werkervaring. In 2015 heb ik mijn eigen praktijk geopend waar ik mensen met langdurige klachten, ondernemers, maar ook een aantal fanatieke sporters en topsporters mag begeleiden. Mensen zoals jij en ik verder helpen is waar ik blij van word. Zelf regie nemen over je eigen gezondheid is waar het om draait, maar omdat elk persoon uniek is proberen ik en mijn collega's jou persoonlijk op weg te helpen met maatwerk. Wees welkom in mijn eigen praktijk (rickvandentempel.nl) of in die van Leef Preventief (leefpreventief.nl).

Vergoeding zorgverzekering: Ja
Beroepsvereniging: CAT
Wkkgz/klachtenregeling: Ja
Monique Smit Holistische leefstijlscoach

Monique Smit

Holistische leefstijl- en vitaliteitscoach en Ayurvedisch massagetherapeut
Monique Smit Holistische leefstijlscoach
Monique Smit

Holistische leefstijl- en vitaliteitscoach en Ayurvedisch massagetherapeut

SanaLifestyle

Een gezonde en afwisselende leefstijl is de basis voor een gezond en vitaal leven. Met verantwoorde voeding, voldoende beweging en ontspanning én de juiste mindset bepaal jij zelf hoe vitaal jij bent. Want gezondheid, vitaliteit is niet iets dat je overkomt. Daar heb je zelf veel invloed op.

Als leefstijl- en vitaliteitscoach ondersteun en inspireer ik jou om blijvende veranderingen in je leefstijl aan te brengen. Met als doel dat je energieker en vitaler voelt, meer in balans bent en meer geniet!

Vergoeding zorgverzekering: Nee
Beroepsvereniging: BLCN
Wkkgz/klachtenregeling: Nee

Gerrit van Brenk

Holistisch masseur
Gerrit van Brenk

Holistisch masseur

Zijn In Je Lijf

Zijn in je Lijf geeft holistische massages en sessies met de intentie om je te laten voelen hoe jouw lichaam voelt, wat het je vertelt. Holistisch wil zeggen dat alles op elkaar inwerkt, invloed heeft op elkaar. Soms is het leren om weer te ontspannen, te ontdekken, te luisteren naar het lichaam en eigenlijk te luisteren naar wat je eigenlijk zelf diep van binnen ook wel weet maar aan voorbij gaat.
Graag tot een ont-moeting, Gerrit

Vergoeding zorgverzekering: Nee
Beroepsvereniging: HOLOS en BMS
Wkkgz/klachtenregeling: Ja
Suzan de Groot huidtherapeut

Suzan de Groot

Huid- en oedeemtherapeut
Suzan de Groot huidtherapeut
Suzan de Groot

Huid- en oedeemtherapeut

PUUR huidzorg

Als huid- en oedeemtherapeut behandel en verbeter ik huidaandoeningen en/of -problemen, behoud behaalde resultaten van de behandelingen en onderhoud de gezonde huid. Ik maak daarbij gebruik van kwalitatief goede huidverzorgingsproducten, hoogwaardige apparatuur en/of manuele therapie. 

De huid is ons grootste orgaan en heeft veel belangrijke functies in relatie tot onze gezondheid. Doel van de behandeling is het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van een huidaandoening of huidproblemen (chronisch of tijdelijk van aard). 

PUUR huidzorg staat voor persoonlijk advies en -behandelplan op maat en samenwerken naar een zo goed mogelijk resultaat.

PUUR huidzorg is erkend door alle zorgverzekeraars, aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Vergoeding zorgverzekering: Ja
Beroepsvereniging: NVH
Wkkgz/klachtenregeling: Ja
Lian Winnemuller - Coach in familie- en organisatieopstellingen

Lian Winnemuller

Coach in familie- en organisatieopstellingen
Lian Winnemuller - Coach in familie- en organisatieopstellingen
Lian Winnemuller

Coach in familie- en organisatieopstellingen

Coachpraktijk de Duizendknoop

Als coach/ counselor begeleid ik individuen op het gebied van loopbaan, werk, relaties, zingeving en persoonlijke ontwikkeling. Je ervaart meer plezier, vitaliteit en lichtheid in je werk en leven wanneer je je bewust bent van je overlevingspatronen en jouw plek. Bewustzijn zorgt voor keuzevrijheid waardoor je dingen anders aan gaat pakken met andere uitkomsten tot gevolg.

Vergoeding zorgverzekering: Nee
Beroepsvereniging: N.v.t.
Wkkgz/klachtenregeling: Ja
Tim Bol coach

Tim Bol

Coach in vitaliteit, leefstijl en mindfulness
Tim Bol coach
Tim Bol

Coach in vitaliteit, leefstijl en mindfulness

Plan V Coaching

Over Plan V Coaching

Plan V biedt coaching en training op gebied van vitaliteit, leefstijl en mindfulness. Als coach neem ik jou mee op pad in jouw proces. Of dat nu in het algemeen is, op het gebied van mindfulness, vitaliteit of leefstijl maakt niet uit. Kenmerkend voor coaching is dat ik als coach jou ga begeleiden, maar jou zelf de antwoorden laat zoeken. Op deze manier is de draagbaarheid, en dus de kans op slagen, het grootst. Naast coaching biedt Plan V ook diverse activiteiten zoals Bewust op je SUP clinics en bewustwordingsworkshops.

Vergoeding zorgverzekering: Nee
Beroepsvereniging: Nee
Wkkgz/klachtenregeling: Ja
Martijn van der Geest Tension & Trauma Release

Martijn van der Geest

TRE provider & yogadocent
Martijn van der Geest Tension & Trauma Release
Martijn van der Geest

TRE provider & yogadocent

Ontspanning doet leven

Mijn doel met Ontspanning Doet Leven is om tegenwicht te bieden aan dit stressvolle bestaan en zoveel mogelijk mensen te laten voelen wat echte ontspanning is en de stress los te laten. Dit doe ik als yogadocent en als gecertificeerd TRE® provider. TRE is een eenvoudige lichaamsgericht methode om diepe, chronische spanning te verminderen. Waar bij yoga alles is ‘bedacht’ om te kunnen ontspannen, wordt bij TRE de ontspanning overgelaten aan het lichaam. Het heeft me geleerd dat het lichaam veel intelligenter is en beter weet hoe het moet ontspannen dan wij dat als mens kunnen bedenken. Ik geef TRE als workshops en in persoonlijke sessies.

Vergoeding zorgverzekering: Nee
Beroepsvereniging: Nee
Wkkgz/klachtenregeling: N.v.t.
Sandra Bakker Ayurvedisch Practitioner

Sandra Bakker

Ayurvedisch practitioner - Expertise voorkomen van Burn-Out
Sandra Bakker Ayurvedisch Practitioner
Sandra Bakker

Ayurvedisch practitioner - Expertise voorkomen van Burn-Out

Puur San

Je reageert de laatste tijd steeds vaker geïrriteerd en vinniger dan je van jezelf gewend bent. Je perfectionisme zit je in de weg. Alles moet netter en beter. Wanneer je zoon of dochter dat net keurig neergelegde kussen op de bank een millimeter verschuift krijgt hij de wind van voren. Stoppen met je werk is moeilijk en wanneer je dan stopt blijft je hoofd maar doordraaien. Dit maakt dat je steeds later slaapt en midden in de nacht wakker word. Tijd voor vriendinnen, je man en kinderen, een ontspannen wandeling zit er al lang niet meer in en dat terwijl je dat zo nodig hebt. Je draait echt op wilskracht, dat kun je, maar na het eten val je als vanzelf in slaap. Zo moe, wat zou het fijn zijn wanneer je gewoon weer eens een nacht goed kan slapen. Je hebt al van alles geprobeerd, maar niets werkt. Je houd dit gewoon niet vol. Je weet zelf ook wel dat het zo niet langer kan. Nog even en je brand helemaal op, maar het lijkt wel of je gewoon niet kan stoppen met werken, schoonmaken en nadenken over wat nog moet. Hoe moe je ook bent je gaat maar door.

Mag ik je hierbij helpen? Ik bied je een half uur gratis consult aan. Daarin luister ik naar waar je mee zit en geef je een aantal waardevolle tips waar je gelijk mee aan de gang kan. Op wilskracht kom je hier niet uit, want dan was het je allang gelukt. Ik leer je hoe je voeding je kan helpen om minder gedreven te zijn, te luisteren naar je lichaam, wat jij nodig hebt voor meer rust in je hoofd. Lekker slapen, uitgerust wakker worden en weer kunnen genieten van je talenten.

Vergoeding zorgverzekering: Ja
Beroepsvereniging: CAT
Wkkgz/klachtenregeling: Ja
Inge Schouwenaars Neuromusculair therapeut

Inge Schouwenaars

Neuromusculair therapeut
Inge Schouwenaars Neuromusculair therapeut
Inge Schouwenaars

Neuromusculair therapeut

Vitaz - fit
Als neuromusculair therapeut worden we getraind om te zoeken naar het waarom van de klacht. We pretenderen niet de waarheid in pacht te hebben en verwijzen ook regelmatig door naar andere disciplines, maar we zijn erg goed in luisteren en verbanden leggen. Luisteren naar het verhaal van de cliënt en te voelen wat het lichaam daarmee doet of heeft gedaan. Dat is helemaal niet zweverig maar vooral heel erg hands-on. We richten onze behandelingen in met massage, dry-needling, fasciale behandelingen, soms mobilisaties en bindweefselbehandelingen. Klachten en blessures die we veel zien zijn: lage rug klachten, schouder problemen, nekpijn en hoofdpijn. Maar het kan heel erg divers zijn en we denken graag mee.
Daarnaast is Vitaz-fit dé plek in Leidsche Rijn voor een gewoon écht goede massage, helemaal afgestemd op jouw behoeftes. Ontsnap aan de druk van alledag en zorg voor jezelf. Ervaar jij net als 61% van de Nederlanders wel eens stress? Met een massage van Vitaz – fit kom je in een diepe staat van ontspanning en voel je je na afloop als herboren. Vermoeide spieren of ergens specifiek last van? Herstel en onderhoudt je lichaam met een intensieve en stevige massage waarbij we extra aandacht geven aan jouw focuspunten.
Vergoeding zorgverzekering: Ja
Beroepsvereniging: NVST en NGS
Wkkgz/klachtenregeling: Ja
Nicole van Rossum Homeopaat

Nicole van Rossum

Klassiek homeopaat RHOM ZC
Nicole van Rossum Homeopaat
Nicole van Rossum

Klassiek homeopaat RHOM ZC

Praktijk de Vitalist

Klassieke homeopathie is een natuurlijke geneeswijze die draait om het prikkelen en activeren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Klassieke homeopathie stelt dat een gezond lichaam in balans is. Klachten ontstaan doordat de balans verstoord raakt. Homeopaten hebben een holistische kijk op het lichaam: alle factoren die bijdragen tot het uit balans raken, vormen samen een ziektebeeld. Klachten en symptomen zijn een uiting van een verstoorde situatie en dus niet de ziekte zelf. Ieder lichaam is anders en raakt op een andere manier uit balans. Door elk lichaam en haar onbalans als uniek te beschouwen, bieden homeopaten een individuele behandeling voor elk mens.

Ik werk volgens de Ziekteclassificatie. Dit is het in kaart brengen van alle klachten en de factoren die de balans beïnvloeden. Hiermee onderzoekt een homeopaat hoe het lichaam weer in balans zou kunnen komen. De homeopaat ondersteunt het zelfherstellend vermogen van het lichaam door natuurlijke middelen voor te schrijven.

Vergoeding zorgverzekering: Ja
Beroepsvereniging: NVKH
Wkkgz/klachtenregeling: Ja

Jacky Peeters

Coaching, stembevrijder & stemhealer
Jacky Peeters

Coaching, stembevrijder & stemhealer

Jacky Peeters stembevrijding en stemhealing

Ik ben een ervaringsdeskundige én ervaren coach die ruimte biedt om jezelf diepgaand te ontdekken, voelen en uiten. Ik begeleid, alleen of samen met mijn partner Jan Boellaard, jou naar jezelf laten horen, kennen en zien zoals je werkelijk bent. Mijn klanten zijn mensen die zelf verantwoordelijkheid nemen; die hun angsten, blokkades en beperkende overtuigingen in het licht durven brengen om zich te kunnen verbinden en bevrijden. Ik begeleid in individuele sessies, workshops, cursussen en een jaarlijkse stembevrijdingsretreat in Galicië, Noord-Spanje). Liefdevol, met passie, in een veilige bedding.

Vergoeding zorgverzekering: Nee
Beroepsvereniging: N.v.t.
Wkkgz/klachtenregeling: N.v.t.
Beata-de-Leeuw-Wysocka-Hypnotherapeut-coach

Beata de Leeuw-Wysocka

Hypnotherapeut, yogadocent, masseur en Human Givens Counselor
Beata-de-Leeuw-Wysocka-Hypnotherapeut-coach
Beata de Leeuw-Wysocka

Hypnotherapeut, yogadocent, masseur en Human Givens Counselor

BeMaginary
Beata (1971): gepassioneerd met haar vak bezig, enthousiast, betrokken, praktisch, leergierig (kwaliteit staat hoog in het vaandel, regelmatig worden bijscholingen en opleidingen gevolgd), open-minded, groot gevoel voor humor en reflectie, een "mensen-mens".
Vakkundige Hypnotherapeut/ (zwangerschap)yogadocent/ ayurvedisch- en zwangerschapsmasseur met een warm hart en luisterend oor.
Haar Zielsverlangen is om mensen te helpen healen, op wat voor manier dan ook.
Vergoeding zorgverzekering: Ja
Beroepsvereniging: VYN (Vereniging Yogadocenten Nederland), Human Givens Nederland
Wkkgz/klachtenregeling: Ja

Liesbeth Bax

Orthomoleculair- & natuurgeneeskundig therapeut
Liesbeth Bax

Orthomoleculair- & natuurgeneeskundig therapeut

Praktijk Heel

Ik ontdek graag samen met jou wat er achter je klacht(en) schuilgaat. Op zoek naar de oorzaak maakt een duurzaam resultaat mogelijk. Ik combineer daarbij inzichten vanuit de orthomoleculaire therapie (voeding, leefstijl en/of suppletie) met de natuurgeneeskundige therapie (o.a. bioresonantie). Je bent van harte welkom.

Vergoeding zorgverzekering: Ja
Beroepsvereniging: VBAG
Wkkgz/klachtenregeling: Ja
Esther Miltenburg- van Leer coach

Esther Miltenburg- van Leer

Leefstijlcoach en consulent reguliere en complementaire zorg bij kanker & natuurcoach
Esther Miltenburg- van Leer coach
Esther Miltenburg- van Leer

Leefstijlcoach en consulent reguliere en complementaire zorg bij kanker & natuurcoach

Watkanikzelfdoen

Misschien voel je je onzeker en gespannen, en ben je zoekende naar wat naast of na de behandeling helpend kan zijn. Want hoe fijn zou het zijn om zélf iets te kunnen doen, tijdens en na de behandeling, om je beter te voelen. Maar welke reguliere en complementaire keuzes zijn hierin veilig en kunnen je ook echt helpen?
- Je bent je bewust dat je anders wilt leven (voeding, bewegen, ontspannen en beter slapen), maar hoe doe je dat?
- Of je bent zoekende naar balans, wil een keuze maken en/of emoties verwerken en zou graag in de spiegel van de natuur
willen kijken?

Wees welkom! Via de website kun je afspraak maken voor een gratis kennismaking.

Vergoeding zorgverzekering: Nee
Beroepsvereniging: Nee
Wkkgz/klachtenregeling: Ja
Christina Tomlow-de Muinck Keizer Ademcoach, yogadocent & Ayurvedisch masseur

Christina Tomlow-de Muinck Keizer

Ademcoach, yogadocent & Ayurvedisch masseur
Christina Tomlow-de Muinck Keizer Ademcoach, yogadocent & Ayurvedisch masseur
Christina Tomlow-de Muinck Keizer

Ademcoach, yogadocent & Ayurvedisch masseur

Ynanna Yoga en Ademcoaching

Het aanbod van Ynanna is gefocust rond het leren loslaten van stress en spanningen die zo kunnen ophopen in het dagelijks leven. In zowel mindful/hatha yoga als ademcoaching leer je spanning loslaten door beweging en inzet van de adem. Je wordt bewuster van jezelf en wat je kunt doen om spanningen te reguleren. Met ademcoaching onderzoeken we dieper hoe de stressreactie doorwerkt in je lichaam en welke interventies mogelijk zijn.

Vergoeding zorgverzekering: Nee
Beroepsvereniging: NOBCO en Vereniging Yogadocenten Nederland
Wkkgz/klachtenregeling: Ja
Saskia van Cruchten Leefstijlcoach

Dr. Saskia van Cruchten

Leefstijlcoach
Saskia van Cruchten Leefstijlcoach
Dr. Saskia van Cruchten

Leefstijlcoach

Hippocampus leefstijlcoaching

Hippocampus leefstijl coaching is een praktijk waar je terecht kunt voor coaching en begeleiding op het gebied van gezond(er) leven.

Wil je je graag fitter voelen of ben je op zoek naar een manier om je leven zo in te richten dat je je beter in je vel gaat voelen? Dat je meer authentiek de persoon kunt zijn, die je graag wilt zijn? Of wil je preventief je leefstijl aanpassen om zo diabetes en andere welvaartsziektes buiten de deur te houden?

De focus van de praktijk ligt op vrouwen die zwanger willen worden of zwanger zijn. Uiteraard is de praktijk voor iedereen toegankelijk. Het belang van een gezonde leefstijl en de invloed daarvan op de conceptie en ook zeker tijdens de zwangerschap komt steeds meer naar voren. Het aanpassen en inzetten van een gezondere leefstijl, daar kunnen jij en je gezin de rest van je leven de vruchten van plukken!

In mijn praktijk combineer ik mijn missie om mensen weer regie over hun leven, met mijn wetenschappelijke achtergrond in diabetes en voeding. Ik hoop op deze manier vele mensen in hun kracht te zetten!

Vergoeding zorgverzekering: Nee
Beroepsvereniging: Nee
Wkkgz/klachtenregeling: Nee
Hans Kuijlenburg Shiatsu

Hans Kuijlenburg

Shiatsu therapeut
Hans Kuijlenburg Shiatsu
Hans Kuijlenburg

Shiatsu therapeut

Shiatsu praktijk voor energiebalans

Mijn naam is Hans Kuijlenburg en ik ben sinds ongeveer 15 jaar bezig met shiatsu therapie.
Shiatsu is een manuele therapievorm gebaseerd op de eeuwenoude oosterse holistische geneeskunde.
Liggend op een zachte futon (Japanse matras) wordt door een lichte druk van vingers en duim de energie in de energiebanen ( meridianen) van het lichaam vrijgemaakt. Door de enorme ontspannende werking lijkt het een wellness ervaring, maar tegelijkertijd wordt de energiebalans herstelt.

Vooral klachten die met body en mind te maken hebben kunnen effectief worden behandeld. Veel klachten ontstaan door stress en shiatsu heeft daar een goed antwoord op.

Vergoeding zorgverzekering: JA
Beroepsvereniging: Vereniging voor IOKAI shiatsu therapeuten (V.I.S.) en Shiatsu Vereniging Nederland
Wkkgz/klachtenregeling: Ja
Laurens - Orthomoleculair therapeut

Laurens Helmstäter

kPNI- en orthomoleculair therapeut
Laurens - Orthomoleculair therapeut
Laurens Helmstäter

kPNI- en orthomoleculair therapeut

Leef Preventief

Als erkend kPNI- en orthomoleculair therapeut help ik mensen weer grip te krijgen op hun gezondheid. Door het opsporen van verstoorde werkingsmechanismen in het lichaam, kan ik aan je uitleggen welke oorzaken hieraan ten grondslag kunnen liggen. Voeding, supplementen, beweging, ontspanning en deep learning zijn de interventies die ik inzet voor de weg naar duurzaam herstel.

Vergoeding zorgverzekering: Ja
Beroepsvereniging: CAT
Wkkgz/klachtenregeling: Ja
Mirjam Kuster Kinesioloog

Mirjam Kuster

Kinesioloog
Mirjam Kuster Kinesioloog
Mirjam Kuster

Kinesioloog

Touch2be

Kinesiologie is een totaalaanpak waarbij Westerse en Oosterse geneeswijzen samenkomen. Met kinesiologie en aanvullende technieken gaan we door middel van spiertesten samen op zoek naar de wijsheid van jouw lichaam. We testen de achtergronden van allerlei soorten klachten op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Door je bewust te worden van de achtergronden van de klachten wordt het lichaam gemotiveerd om het zelfgenezend vermogen optimaal aan te spreken. We ondersteunen de energiebalans hierbij zodat het lichaam weer zo goed als mogelijk gaat functioneren.

Vergoeding zorgverzekering: Ja
Beroepsvereniging: BvK en VBAG
Wkkgz/klachtenregeling: Ja
Ingeborg Kloppenburg orthomoleculair therapeut

Ingeborg Kloppenburg

Orthomoleculair therapeut
Ingeborg Kloppenburg orthomoleculair therapeut
Ingeborg Kloppenburg

Orthomoleculair therapeut

SanVive

Orthomoleculair leefstijl- en voedingsadvies, persoonlijk en op maat! Aan de hand van een ingevuld voedingsdagboek kijken we samen naar hoe het met je gaat en wat je kunt veranderen. Soms zijn het kleine dingen, andere aanpassingen vragen meer tijd. Maar het doel is: gezond leven!

Vergoeding zorgverzekering: Ja
Beroepsvereniging: MBOG (aangevraagd)
Wkkgz/klachtenregeling: Ja
Esther Ockeloen coach

Esther van Rijnsoever – Ockeloen

Coach
Esther Ockeloen coach
Esther van Rijnsoever – Ockeloen

Coach

Vitality2improve

VITALE MENSEN ZIJN SUCCESVOLLER EN GELUKKIGER.
Vanuit eigen verantwoordelijkheid, op basis van kennis en (zelf)inzicht en vanuit veiligheid en vertrouwen zal het verbeteren van de fysieke en mentale vitaliteit leiden tot een andere vorm van waardering op succes en geluk. Vitaliteit heeft duurzame inzetbaarheid en bevlogenheid tot gevolg. Intrinsieke motivatie is de aanzet tot verandering. Een gedragsverandering – daar hebben we het immers over – vindt niet zomaar plaats. Dat heeft tijd en aandacht nodig. Wij kunnen jou ontzorgen op dit gebied.

Vergoeding zorgverzekering: Nee
Beroepsvereniging: N.v.t.
Wkkgz/klachtenregeling: Ja
Marjolein de Boer-Reinders Lifecoach

Marjolein de Boer-Reinders

Lifecoach
Marjolein de Boer-Reinders Lifecoach
Marjolein de Boer-Reinders

Lifecoach

Marjolein Coacht

Ik ben jouw lifecoach als jij op zoek bent naar nieuwe zelfinzichten die minder stress, meer energie en meer vrijheid opleveren om nog meer jezelf te kunnen zijn. Met de Check In en het In-zicht programma krijg jij weer 100% inlvoed op jouw leven. Hoe kan ik jou daarbij helpen? Mijn passie voor psychologie, zelfontwikkeling en verbinding maken met mensen komen samen in mijn coachpraktijk. Buitenland ervaringen gaven mij een 'Yes you can' en open mindset. Mijn analytisch vermogen en sensitiviteit zorgen voor een heldere blik. Zonder oordeel luister ik en werken we samen aan jouw mindset zodat jij zelf de keuzes kan maken hoe jij het anders wilt gaan doen!

Vergoeding zorgverzekering: Nee
Beroepsvereniging: NOBCO
Wkkgz/klachtenregeling: Ja
Karla Bosboom-Pérez Holicstic Life coach

Karla Bosboom-Pérez

Holistic Life coach, mindfulness Docent en masseuse
Karla Bosboom-Pérez Holicstic Life coach
Karla Bosboom-Pérez

Holistic Life coach, mindfulness Docent en masseuse

Mayan Holistic

Vanuit je Kern naar het Leven waar je absoluut van houdt! Mijn passie is om mensen te helpen om met hun kern te verbinden en vanuit daar in hun kracht te komen staan. Door middel van mijn coaching, massage, workshops & retraites, help ik jou in lijn te komen met jouw waarheid, zodat je je leven kunt leven vanuit je hoogste doel en je je volledige potentieel kunt bereiken. Een aantal van mijn methodes en inspiratie komen uit de Mayan wijsheid, zoals bijvoorbeeld,  Coachen met Cacao, of workshops zoals Cacao Ceremonies.

Vergoeding zorgverzekering: Nee
Beroepsvereniging: CAT
Wkkgz/klachtenregeling: Nee
Tineke van Wijk-Hamel Personal trainer

Tineke van Wijk-Hamel

Personal trainer, (sport)voedingsdeskundige, sportinstructeur
Tineke van Wijk-Hamel Personal trainer
Tineke van Wijk-Hamel

Personal trainer, (sport)voedingsdeskundige, sportinstructeur

Sport & Spijs

Onze drijfkracht als coach is om het beste in onze sporters en coaches naar voren te halen en zichzelf laten verbazen over wat ze vanuit hun eigen vermogen kunnen bereiken. Door onze eerlijke, open en directe benadering weet je precies waar je aan toe bent. Wij houden van no-nonsense en dat je vanuit je eigen verantwoordelijkheid je kunt laten coachen naar jouw duurzame resultaat. Sport & Spijs is jouw gereedschap, ‘use it well!’

Tevens is SPORT & SPIJS gespecialiseerd in het begeleiden van zwangere en net-bevallen sportsters.

Vergoeding zorgverzekering: Nee
Beroepsvereniging: Nee
Wkkgz/klachtenregeling: Nee
Barbara Ponteyn Voetreflextherapie

Barbara Ponteyn

Voetreflextherapeut & neuroreflextherapeut
Barbara Ponteyn Voetreflextherapie
Barbara Ponteyn

Voetreflextherapeut & neuroreflextherapeut

Flex for Flow Voetreflexpraktijk

Heel jezelf via je voeten!

Klachten en pijn kun je als signaal van je lichaam beschouwen. Het signaal dat je lichaam weer balans wil, dat je weer in verbinding wil komen met jezelf -met je innerlijke kern. Zodat alles meer kan stromen. Hoe kom jij weer in de flow?

Voetreflexologie biedt ontspanning en bewustwording. Het stimuleert het zelfgenezend vermogen van je lichaam.

Naast behandeling van (neuro)reflexzones, meridiaanbanen en acupressuurpunten pas ik ook lymfedrainage, energetische grepen en metamorfosemassages toe. Ik behandel klachtgericht, beschouw daarbij de klacht als onderdeel van lichaam en geest en betrek alle mogelijke oorzaken of oorsprong van de klacht. Maar het belangrijkste is de intentie waarmee ik dit doe. Mijn visie is dat heelmaking ontstaat in de ontmoeting.

Ik ben afgestudeerd als HBO-voetreflextherapeut en het geeft mij veel energie als ik jou kan laten ervaren dat je op een natuurlijke manier in staat bent jezelf te helpen bij lichamelijke of geestelijke klachten.

Voor meer informatie en ervaringen van anderen, zie mijn website.

Breng meer flow in je lichaam en geest en voel je beter.
Vergoeding zorgverzekering: Nee
Beroepsvereniging: N.v.t.
Wkkgz/klachtenregeling: Ja
Armanda Verluis Orthomoleculair bioresonantie darmtherapeut

Armanda Versluijs

Orthomoleculair bioresonantie therapeut, darmtherapeut en allergie eliminatie (TRM/NAET) therapeut
Armanda Verluis Orthomoleculair bioresonantie darmtherapeut
Armanda Versluijs

Orthomoleculair bioresonantie therapeut, darmtherapeut en allergie eliminatie (TRM/NAET) therapeut

Vivre

Armanda Versluijs is orthomoleculair bioresonantie therapeut, natuurgeneeskundig therapeut en darmtherapeut. Ze werkt energetisch en ondersteunt dit met natuurgeneeskundige adviezen. Ze kijkt naar voeding, tekorten en (emotionele) blokkades en verstoringen en gaat samen met jou op zoek naar de oorzaken van je klachten.

Je kunt bij haar terecht voor:
- orthomoleculaire bioresonantie therapie
- natuurgeneeskunde
- allergie eliminatie therapie (Total Reset Methode / NAET)
- darmtherapie
- microcirculatie Bemer therapie
- E.E.N. therapie

Het is haar missie om jouw levenskracht en vitaliteit te activeren.

Vergoeding zorgverzekering: Ja
Beroepsvereniging: MBOG en VBAG
Wkkgz/klachtenregeling: Ja
Annemieke Wieman acupuncturist

Annemieke Wieman

Acupuncturist en fysiotherapeut
Annemieke Wieman acupuncturist
Annemieke Wieman

Acupuncturist en fysiotherapeut

Annemieke Wieman Praktijk voor gezondheid acupunctuur en fysiotherapie

Mijn naam is Annemieke Wieman en ik ben inmiddels alweer ruim 22 jaar met veel passie haar vak uitoefent als holistisch therapeut. Mijn motto is: tijd nemen en aandacht geven en de mens als totaal behandelen. Mijn missie is om patiënten zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Bij mijn werk combineer ik Oosterse (acupunctuur) met Westerse geneeskunde om tot optimale resultaten te komen en ik probeer dat in te zetten wat het meest effectief is allemaal in overleg. Deze holistische benadering van genezen is geënt op “de vijf natuurgerichte principes”: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche.

Een gezonde leefstijl is belangrijk om onze gezondheid te bevorderen hiervoor heb ik coachingsvaardigheden geleerd om te komen tot gedragsverandering daarbij zet ik regelmatig (oor)acupunctuur in als ondersteuning. We leven in een jachtige maatschappij waarbij veel van ons gevraagd wordt waardoor we uit balans kunnen raken en klachten kunnen krijgen. Een van mijn andere specialiteiten is de begeleiding bij burn out/overspannenheid. Ik behandel slaapproblemen, hyperventilatie, begeleid bij het stoppen met roken. Daarbij is een van mijn pijlers mensen met pijnklachten behandelen vaak zet ik daarbij dry needling in of soms in combinatie met acupunctuur en andere manuele technieken waaronder soms ook massage en cupping.

Vergoeding zorgverzekering: Ja
Beroepsvereniging: NVA en KNGV
Wkkgz/klachtenregeling: Ja
Annemieke van Bekkum Voetreflex therapeut

Annemieke van Bekkum

Voetreflextherapeut en systemisch lichaamswerker
Annemieke van Bekkum Voetreflex therapeut
Annemieke van Bekkum

Voetreflextherapeut en systemisch lichaamswerker

By Touch

Ziekte, onbalans, stress, energie gebrek of (chronische) lichamelijke klachten kunnen je gevoel van geluk en gezondheid aardig ondermijnen. Elk mens heeft dit vermogen tot herstel en opnieuw een balans te vinden. De behandelingen zijn dan ook gericht op het activeren en stimuleren van het zelfgenezend vermogen van uw eigen lichaam. Ieder mens is uniek en ieder lijf vertelt zijn of haar verhaal. Juist omdat iedereen uniek is zal iedere behandeling anders zijn. Uitgangspunt is dat we via verschillende invalshoeken de oorzaak van uw probleem aanpakken om zo tot een oplossing te komen. Met behulp van (voetreflex)massage, oefeningen, systemisch lichaamswerk, coaching en energetisch werk kan ik je hierbij begeleiden.
Uit aanwezigheid en compassie volgt bewustwording en aanwezigheid.

Vergoeding zorgverzekering: Ja
Beroepsvereniging: VNRT
Wkkgz/klachtenregeling: Ja

Joanna den Houdijker

Leefstijl- & Vitaliteitscoach
Joanna den Houdijker

Leefstijl- & Vitaliteitscoach

Pure Life Design

Ik ben Joanna den Houdijker, een gecertificeerde Leefstijl- & Vitaliteitscoach en ik  help andere mensen om stil te staan bij eigen gezondheid, met het stellen van eigen vitaliteitsdoelen en hoe je er aan kunt werken via de integrale aanpak.

Wij zijn allemaal mensen met onze fysieke lichaam, emoties,  gedachten, onze normen en waarden, die ons kunnen vertellen hoe wij ons in dagelijks leven voelen. Een disbalans op een van deze gebieden kan er voor zorgen dat je verschillende klachten kunt ervaren.

Je kunt gezond eten, elke dag naar de sportschool gaan, maar als je niet weet hoe je met je emoties, met je gedachtes om kan gaan, dan ben je nog steeds niet in balans.

Met mijn begeleiding voorkom je onnodige klachten en blijf je langer fit. Je gaat je weer energiek voelen en ben je meer in balans. Je gaat minder stress ervaren.  Je maakt gezonde keuzes en je leeft vanuit je hart.

Ik ga voor het resultaat door:

  • Integrale aanpak: wij kijken niet alleen naar wat je lichaam nodig heeft, maar je leert ook hoe je om kan gaan met je emoties, gedachtes, welke talenten je hebt en wat je kunt doen om de regie over je eigen gezondheid (terug) te krijgen.
  • Praktische tips
  • Maatwerk

Zeg eens eerlijk wanneer heb je jezelf voor het laatst afgevraagd: hoe gaat het nou echt met mij? Wanneer geef jij jezelf de hoogste prioriteit? Wil je op een gezonde, gebalanceerde manier het beste uit jezelf halen? Dan ben je hier op de juiste plek!

Wil je meer weten, boek dan een Gratis Vitaliteitssessie op mijn website.

Vergoeding zorgverzekering: Nee
Beroepsvereniging: Nee
Wkkgz/klachtenregeling: Nee
Julia Waszink leefstijlcoach

Julia Waszink

Voedingsdeskundige en leefstijlcoach
Julia Waszink leefstijlcoach
Julia Waszink

Voedingsdeskundige en leefstijlcoach

Vita Vitaal

Wil je gezonder gaan eten, beter slapen? Ben je gestresst of gespannen en wil je meer ontspanning in je leven?

Wil je meer gaan bewegen? Of wil je meer balans in je leven? Maar je weet niet waar je moet beginnen. Je gaat ontdekken wat voor jou belangrijk is voor een gezonde leefstijl en hoe jij de eerste stappen kan zetten voor het realiseren van jouw persoonlijke gezondheidsdroom.

Heb je een U-pas? Dan kan je bij Vita Vitaal terecht voor een volledige besteedbare bedrag.

Vergoeding zorgverzekering: Gedeeltelijk
Beroepsvereniging: BLCN Leefstijlcoaches
Wkkgz/klachtenregeling: N.v.t.
Evelien Hendriks-Cinque Acupuncturist Tui Na massagetherapeut

Evelien Hendriks-Cinque

Acupuncturist, Tui Na massagetherapeut en Tai Chi en Qi Gong docent
Evelien Hendriks-Cinque Acupuncturist Tui Na massagetherapeut
Evelien Hendriks-Cinque

Acupuncturist, Tui Na massagetherapeut en Tai Chi en Qi Gong docent

Oriental Wellness

Op een natuurlijke manier je gezondheid verbeteren en je klachten aanpakken met behulp van Acupunctuur en Tui Na massagetherapie. Geen symptoombestrijding maar aanpak van de oorsprong van de klacht, dat staat centraal bij Evelien Hendriks-Cinque van Oriental Wellness.
Acupunctuur en Tui Na maken onderdeel uit van de Traditionele Chinese Geneeswijze en deze behandelmethoden kunnen ingezet worden bij zowel lichamelijke als mentale klachten.

Vergoeding zorgverzekering: Ja
Beroepsvereniging: Zhong
Wkkgz/klachtenregeling: Ja
Keuzekaart