Hoe vind ik een bij mij passende behandeling?

Heel belangrijk is dat je een klik hebt met een behandelvorm. Dat je weet wat het toevoegt voor jou. Zo krijgt het een meerwaarde. We zijn allemaal uniek. Waar de een (accenten toevoegen) baat bij heeft, helpt niet automatisch bij de ander. Het is altijd maatwerk. Daarom willen wij de diversiteit van de behandelvormen meer onder de aandacht brengen en zo de bekendheid en de meerwaarde ervan vergroten.

Bij Maximaal Gezond zijn complementair werkende gezondheidsprofessionals vanuit diverse disciplines aangesloten. Deze staan ook weergegeven in het overzicht op deze site. In dit overzicht staan de behandelaars weergegeven op basis van hun behandelvorm of aanbod, met een link naar hun website. Ook staat vermeld of de behandelingen wel of niet (gedeeltelijk) worden vergoed vanuit een aanvullende zorgverzekering. Je kunt zo zelf de informatie met elkaar vergelijken en kijken wat je het meeste aanspreekt. Vervolgens kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met een behandelaar voor meer informatie.

Maximaal Gezond organiseert ook regelmatig lezingen of gezondheidsboulevards over een bepaald thema in de wijk om zo letterlijk bij te dragen aan het gezondheidsbewustzijn van bewoners. Dit doen we door vrijblijvend informatie te delen, de meerwaarde van het complementaire aanbod te laten zien en zo laagdrempelig meer bekendheid hieraan te geven.

Keuzekaart