Evenementen

 

Binnenkort:

Meer informatie volgt. Eerdere evenementen

Zaterdag 15 december 2018 - Kerstmarkt Vleuterweide

Wat was het koud! Maximaal Gezond was met een kraam aanwezig op de kerstmarkt in Vleuterweide op zaterdag 15 december. Om preventieve gezondheid te promoten, het aanvullende pakket van behandelingen bekender maken. Tips te geven aan bewoners om vitaal de winter door te komen, lekkere en gezonde hapjes te laten proeven. EN om onze nieuwe Maximaal Gezond Keuzekaart te promoten. 4 verschillende behandelingen met 50% korting op het normale tarief. Deze kaart kost 20 euro. Een bedrag dat zich vaak bij de eerste behandeling al heeft terugverdiend!

Raad het aantal kerstballen in de grote vaas. Met deze actie kon een Maximaal Gezond keuzekaart worden gewonnen: 4 verschillende behandelingen met 50% korting.
Er zijn 2 prijswinnaars getrokken die het dichtbij het juiste aantal kerstballen zaten:
De eerste pijswinnaar heeft haar keuzekaart inmiddels in ontvangst genomen. We hopen snel de tweede ook te kunnen uitreiken. Heel veel plezier met de keuzekaart!

Foto prijswinnaar kerstballenactie

 

Gezondheidsboulevard: Stress reductie en voorkomen van burn-out

10 november 2018 - Bibliotheek (hal) in winkelcentrum Vleuterweide - van 12 uur tot 15 uur - gratis toegankelijk

Tijdens de week van de duurzame inzetbaarheid organiseert Maximaal Gezond op zaterdag 10 november a.s. een gratis gezondheidsmarkt om kennis te maken met haar gezondheidsprofessionals rond het thema Stress reductie en voorkomen van burn-out. De deelnemers van Maximaal Gezond hebben veel kennis en kunde in huis om vragen van bewoners van Leidsche Rijn en Vleuten/De Meern te beantwoorden. Maximaal Gezond deelnemers hebben veel expertise op zowel het vlak van stress preventie als het begeleiden van mensen die in een burn-out zitten. Voorkomen is beter dan genezen.

 Ervaar zaterdag zelf de kwaliteiten van onderstaande deelnemers. Dit kan in individuele sessies of gesprekken of in diverse workshops.

Naam deelnemer Praktijk Aanbod
Armanda Versluijs Vivre Vitaliteit   Bioresonantie
Berna Mulder    Ortho en zo / De Thermografiepraktijk Medische thermografie
Christina Tomlow  Ynanna yoga en ademcoaching Ademcoaching
Corenne Boeve Vleuten Vitaal   Manuele therapie
Hans Kuijlenburg Shiatsu praktijk voor energiebalans Shiatsu massage
Jacky Peeters Atelier la luna Stembevrijding
Judith van Zuylen  Coaching Het Zand Kinder coaching
Lian Winnemuller Coachpraktijk De Duizendknoop Familieopstellingen
Liesbeth Bax Praktijk Heel Ontvangst / Orthomoleculaire therapie
Linda Leeflang Insight-U Holistische massage
Margot Verstegen Margot Maakt t Gezonde voeding
Natasja Putker  ZEN-KI Reiki & Meditatie Reiki
Jens van Rijnsoever    Vleuten Vitaal Fysiotherapie
René van Rijnsoever Vitality2improve Mentale training
Trea Schoonderwoerd Vleuten Vitaal Acupunctuur, voeding, beweging

 

Gezondheidsboulevard: Stress reductie en voorkomen van burn-out

9 juni 2018 – Cultuurcampus Vleuterweide

Zaterdag 9 juni organiseerde Maximaal Gezond een gezondheidsboulevard (informatiemarkt) rond het thema stressreductie en het voorkomen van een burn-out (of herstellen van). Het thema blijft actueel en relevant in Leidsche Rijn met veel werkende ouders en daarnaast relatief veel jonge inwoners.

Er waren veel MG professionals aanwezig om hun kennis en kunde over dit onderwerp te delen met de bewoners vanuit hun eigen verschillende invalshoeken. Zo konden bewoners op een laagdrempelige manier ervaren wat de toegevoegde waarde is van het complementaire aanbod, hun vragen stellen en workshops volgen.

Maximaal Gezond wil graag bewoners van Leidsche Rijn en Vleuten/De Meern bewuster maken en zo gezondheidspreventie meer aandacht geven door kennis vrijblijvend over te dragen. Zo is het mogelijk gezondheid in eigen hand te nemen.

De deelnemers van Maximaal Gezond op deze boulevard:

 

Gezondheidsboulevard: Stress reductie en herstel van burn-out

21 oktober 2017 – Cultuurcampus Vleuterweide

maximaal gezond boulevardZaterdag 21 oktober verzorgde Maximaal Gezond voor de bewoners een gratis informatiemarkt over het voorkomen van stress en burn-out verschijnselen. Bewoners konden gratis informatie krijgen en zelf ondervinden wat ze kunnen doen om op een eenvoudige manier meer balans in hun leven te brengen.

Daarnaast konden bewoners op een laagdrempelige manier kennismaken met enkelen behandelingen verzorgd door Maximaal Gezond professionals, zoals een shiatsu massage, mindfullness, een stoelmassage, gezonde voeding en testen hoe je hier zelf op reageert met behulp van kinesiologie, Bemer Vasculaire therapie om de microcirculatie te bevorderen, familie-opstellingen, of acupunctuur. Iedereen met een eigen invalshoek om stress te verlichten.


Uitmarkt Vleuterweide

2 en 3 september 2018 – winkelcentrum Vleuterweide

uitmarkt vleuterweideDe uitmarkt in Vleuterweide op 2/3 september 2017 was een groot succes. Veel mensen hebben daar kennisgemaakt met Maximaal Gezond. Bewoners konden meedoen aan twee prijsvragen:
1: hoeveel weegt de pompoen?
2: welke tips heb jij voor een Maximale Gezondheid?

Hiermee waren leuke prijzen te winnen zoals een massage, een behandeling, of een lekkere gezonde taart. Allemaal ingebracht door de deelnemers uit het Maximaal Gezond-netwerk.

Wij kregen enorm veel respons met uiteenlopende antwoorden. Van 3 kilo tot 100 kilo voor de pompoen en alles daartussenin. Het juiste antwoord was: 11,240 kilogram.
En wie schetst onze verbazing? Jelmar van 12 jaar zat daar het dichtst bij met 11,25! Jelmar heeft als prijs gekozen een lekkere taart van Margot Maakt't! Tweede winnaar van de pompoenwedstrijd is Ivo.

Daarnaast kregen we veel tips over Maximale Gezondheid. Ilse en Clementine hebben de prijs voor leukste tip gewonnen. "Neem of leen een hond en ga lekker wandelen"," Eet gezond maar als je zondigt geniet er dan van!" Maar ook kregen we tips over het dragen van stenen tegen telefoonstraling en tips om gezonder tandvlees te houden. Clementine heeft gekozen voor een behandeling bij Natuurgeneeskundige praktijk Van Binnenuit. De andere twee prijswinnaars hadden meer tijd nodig met bedenken waar ze hun prijs wilden innen.
Iedereen heel veel dank voor deze twee zeer geslaagde dagen en voor al jullie input!


 

 

 

Maximaal Gezond: Hét startpunt voor complementaire gezondheid rondom het Máximapark