Maximaal Gezond laat af en toe een Mystery Shopper op bezoek gaan bij één van de professionals. Lees mee hoe het er in de praktijk aan toe gaat!

Armanda Versluijs van Vivre Vitaliteit houdt in Vleuterweide praktijk aan huis. Zoals zoveel therapeuten kan ze van alles, maar zij richt zich echt op de darmen. “Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn voeding zijn,” zeiden de oude Grieken al. Alle voedingsstoffen gaan bij de mond naar binnen en worden in het spijsverteringskanaal door het lichaam opgenomen. Als daar iets niet goed gaat, kan je allergieën ontwikkelen, je immuunsysteem verzwakken of spijsverteringsongemakken krijgen. “Dat lijkt me interessant”, dacht ik, “ dat wil ik wel eens uitproberen.”

De praktijkruimte is licht en door Armanda krijg je meteen een warm gevoel. Ze stelt je op je gemak en voor je het weet heb je twee staven in je hand. Blijkt dat de computer al loopt en er via de staven allerlei informatie gegeven wordt over mijn systeem. Nou, dat zullen we wel eens even zien! “ Of ik slecht slaap?” “Nou echt niet!” Dan vraagt ze me het nog een keer, want het komt er echt uitrollen bij de testen. “En toen wist ik het opeens! Ja, ik slaap normaal als een roos maar de laatste twee weken was er iets met mijn kat aan de hand waardoor ik steeds ‘s nachts wakker werd van het gemauw!”

Ik moet zeggen dat ik wel onder de indruk was dat ze dat eruit kreeg, terwijl ik echt dacht dat ik goed sliep. Later bekeek ik mijn fitbit (die ook mijn slaap meet) en toen bleek dat ik gemiddeld geen 7 uur, maar 4 à 5 uur slaap gepakt had! Een zeer verrassende uitkomst dus!

De methodes die Armanda gebruikt zijn erop gericht om in een aanvaardbaar tempo jouw lijf te ondersteunen en sterker te maken. Dus voor echt resultaat was mijn proefbehandeling te kort. Maar al met al heb ik zeker vertrouwen in haar en was de behandelmethode een hele beleving. De bioresonantie combineerde ze met natuurgeneeskunde. Ik kreeg een flesje mee en een aantal papieren. Wat ik wel en niet mocht eten, welke supplementen goed voor me zijn en waar mijn zwakke plekken ondersteund kunnen worden. 

De dag na de behandeling voelde ik van alles. Dan ga je toch denken eh, wat zou zo’n heel traject dan wel niet met je systeem kunnen doen? Ik wil zeker nog eens bij haar langs gaan!