Bestellen

Aanbod Maximaal Gezond

Maximaal Gezond wil bewoners van Leidsche Rijn en Vleuten/De Meern informeren over (preventieve) gezondheid en het complementaire zorgaanbod in de wijk. We willen hier meer bekendheid aan geven. Om deze drempel te verlagen introduceert Maximaal Gezond de Keuzekaart.

Keuzekaart Maximaal Gezond

Maximaal Gezond introduceert de 'Keuzekaart Maximaal Gezond'. Met de keuzekaart krijg je bij vier verschillende deelnemers 50% korting op het eerste consult of de eerste behandeling. Zo kan je heel laagdrempelig uitproberen of een bepaalde behandeling of therapie bij jou past. En of het klikt met de behandelaar, dat is net zo belangrijk.

De keuzekaart kost €25,-, dus die heb je met één behandeling al terugverdiend. Het voordeel loopt nog op met de drie overige behandelingen. Het is ook een leuk cadeau!

Het actuele aanbod vind je hier.

Vriend van Maximaal Gezond

Draag jij Stichting Maximaal Gezond een warm hart toe? Wil jij onze initiatieven ondersteunen? Word dan 'Vriend van Maximaal Gezond'. Voor €12,50 per jaar ondersteun jij Maximaal Gezond. Als Vriend van Maximaal Gezond ontvang je daarnaast aantrekkelijke kortingen of extra's bij onze deelnemers.

Het actuele aanbod vind je hier.

Keuzekaart